Krediet met een passend advies

Bewust geld lenen met een passend advies.

Samen met de aangesloten vestiging van Woonbalie maken wij lenen weer eenvoudig. Wij gebruiken heldere taal, staan altijd voor je klaar en zorgen dat je de juiste advies ontvangt dat bij je past.  Dit combineren wij met een scherp tarief.

Voordelen

De adviseurs kijken naar je persoonlijke situatie en geven je daarbij een passend advies over het type lening en de hoogte daarvan.

Voordelen op een rijtje:
– Blijvend scherpe rente
– Deskundig advies op maat
– Vrijblijvende offerte

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet wordt vaak afgesloten als je niet meteen al het te lenen geld nodig hebt of als je nog niet weet hoeveel geld je precies nodig hebt. Bijvoorbeeld bij een verbouwing. Bij een doorlopend krediet kun je altijd tot een vast bedrag lenen. Je hoeft dat niet ineens te doen. Je kunt steeds een deel van je krediet opnemen, net zo lang tot je de kredietlimiet bereikt. Los je vervolgens een deel af dan kun je weer lenen tot aan de kredietlimiet.
Bij een doorlopend krediet betaal je elke maand aflossing en rente. De aflossing en de rente samen zijn meestal een vast percentage van de kredietlimiet. Bij een doorlopend krediet staat de rente niet vast, maar is variabel. De rente kan dus schommelen, maar het te betalen bedrag blijft gelijk. Gaat de rente omlaag dan los je meer af. Je kunt je lening dan eerder terugbetalen. Gaat de rente omhoog, dan betaal je meer rente en los je minder af. Hierdoor duurt het langer voordat de lening is terugbetaald.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een niet-doorlopend krediet. Je spreekt hier van tevoren de looptijd, rente en kredietvergoeding af. De rente bij een persoonlijke lening is meestal hoger dan de rente bij een doorlopend krediet omdat je de zekerheid hebt van een vaste rente gedurende de looptijd van het krediet.

Samen met jou kijkt je financieel adviseur wat je echt nodig hebt  zodat je nooit teveel betaalt.   klik hier voor een adviseur